Mode 

Bedrijfskledij wat straalt?

Je bent ondernemer in hart en nieren. Dagelijks ga jij met de nodige motivatie en enthousiasme richting het werk. Jouw team straalt net zo hard met je mee, echter niet met de kledij. Het dragen van de juiste bedrijfskledij heeft zo zijn voordelen. Denk hierbij aan het feit dat jouw gasten dit ook zullen opmerken. Dan nog niet gesproken over het feit hoe professioneel dit oogt? Kortom, Suit up Now heet je van harte welkom. Dit bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontzettend goed weten te ontwikkelen in de kledij. Middels de correcte kennis en ervaring hebben zij zich kunnen verdiepen in Corporate fashion, oftewel bedrijfskledij wat loont.

Eerste kennismaking

Wanneer jij ervoor kiest om jouw team in een nieuw jasje te hijsen, dan is het maken van een afspraak belangrijk. Suit up Now komt voor de eerste keer graag bij jou langs. Jouw wensen en ideeen worden genoteerd. Vervolgens zal Suit up Now met je meedenken om de mooiste en comfortabele bedrijfskledij samen te stellen.

Akkoord op de offerte?

Uiteraard is het logisch dat er een offerte wordt opgemaakt voor de kledij wat jij graag zou willen zien. Wanneer jij hier akkoord op geeft, dan gaat het vrij snel in zijn werking. Voor de tweede afspraak word je dan ook uitgenodigd in de showroom van Suit up Now. Daar zal jouw maten worden genoteerd en vervolgens gaan zij druk aan de slag.

Meer