Geen categorie 

Help uw huisdier de feestdagen door

Sommige dieren zijn erg vatbaar voor spanning. Zo kunnen honden bijvoorbeeld niet zo goed tegen alleen zijn en katten niet zo goed tegen harde geluiden. Gelukkig is er een diervriendelijk middel dat uw huisdier door de spannende tijden helpt: Zylkene.

Help je huisdier ontspannen

Zylkene is een supplement dat u aan het voer van uw huisdier kunt toevoegen wanneer zij een spannende periode tegemoet gaan. U kunt zich best voorstellen dat een verhuizing of een verbouwing erg spannend kunnen zijn voor uw huisdier. De meeste huisdieren worden dan nerveus vanwege de vele vreemde mensen die plotseling over de vloer komen en schrikken vaak van onverwachte geluiden. Een andere stressvolle periode voor uw huisdier is vaak de jaarwisseling waarbij er veel lawaai is van vuurwerk.

Het is natuurlijk erg vervelend dat uw huisdier hiervan van slag raakt, maar dit heeft natuurlijk ook invloed op hun baasjes. Waar u normaal ’s avonds op de bank even bezoek krijgt van uw kat en hij even bij u op schoot komt liggen, duikt hij nu onder het bed vanwege al het lawaai. Of wat te denken van uw hond die bang in de mand kruipt of heel hard gaat blaffen om u te waarschuwen? Het moge duidelijk zijn dat zowel de huisdieren als de baasjes gebaat zijn bij Zylkene.

Maar het zijn niet alleen de periodes waarin er veel lawaai of bezoek van vreemden is die spannend kunnen zijn voor uw huisdier. Sommige honden hebben last van verlatingsangst en kunnen in paniek raken wanneer u van huis gaat. Zylkene kan ervoor zorgen dat uw hond kalmeert en rustig is zodat u samen met uw trouwe viervoeter kunt werken aan hun verlatingsangst.

Hoe werkt het?

Hoe werkt Zylkene dan? In de Zylkene producten zit de stof alpha-casozepine. Deze stof helpt uw huisdier om te kalmeren en laat hem sneller wennen aan nieuwe situaties. Het is verstandig om minimaal één week voordat een spannende periode begint, te beginnen met het geven van Zylkene. Als uw huisdier echt angst heeft voor bijvoorbeeld onverwacht lawaai, dan is het natuurlijk ook heel erg belangrijk om uw huisdier te steunen door hem te aaien en aandacht te geven naast de Zylkene producten.

Op medpets.be kunt u zylkene in verschillende producten bestellen. Bijvoorbeeld in capsules of brokken voor uw hond of kat die u los kunt geven of door het voer kunt mengen, of in poedervorm dat door het voer van uw paard te mengen is.

Meer

Leave a Comment