Mode 

Praktische tassen voor een dagje weg

Je hebt tassen in alle soorten maten. Tassen die je normaal gesproken mee naar de zee neemt voor een dagje weg, zijn doorgaans zeer ruim en hebben veel opbergmogelijkheden. Logisch, want er moeten veel dingen in passen. Maar welke kies je? Voor die het moeilijk vinden een keuze te maken hebben wij een top 5 gemaakt van de leukste en meest praktische tassen van het moment!

Rugzak

Een dagrugzak is een ideale tas voor een dagje uit. Of je nou naar een pretpark gaat of een dag de natuur in met je fiets of om te wandelen, je neemt je spullen mee in je rugzak en hebt je handen vrij! Er zijn trendy dagrugzakken waar je mee gezien kunt worden tijdens een citytrip en sportieve modellen voor een dag in de natuur. Het is afhankelijk van jouw plannen welke rugzak het beste bij je past. Bedenk van tevoren goed waar jouw rugzak aan moet voldoen: hoeveel opbergvakken, welk formaat, welk materiaal, (spat)waterdicht enzovoort. Dan vind je vast en zeker de dagrugzak die bij jou past!

Eastpak

We kennen hem allemaal denk ik wel, de Eastpak rugzak! Dé tas om mee naar school te gaan, vroeger en eigenlijk nog steeds is hij niet weg te denken. Eastpaks zijn niet alleen handig om schoolboeken en dergelijke in te doen, maar ook uitstekend voor een dagje weg. Er is genoeg ruimte én ze zijn in allerlei maten, soorten en kleuren verkrijgbaar. Niet alleen in Nederland en België is deze tas super populair, maar ook in Frankrijk. Hier wordt de tas sac Eastpak genoemd.

Meer